POLÍTICA
Política 01/02/2011

Crítics d'UDC denuncien que Duran els veta l'accés al Govern

Duran impedeix el nomenament de dos dirigents del col·lectiu El Matí a qui CDC avalava. Els crítics també denuncien que cada vegada que publiquen un article crític amb Duran els "sabotegen" el diari digital

Redacció
1 min

BarcelonaMilitants d'Unió vinculats al corrent crític El Matí han denunciat que el líder de la formació, Josep Antonio Duran i Lleida, els ha vetat l'accés a càrrecs de responsabilitat al Govern que els volien confiar dirigents de CDC. Segons fonts de CiU i el Govern consultades per l'ARA, el veto hauria afectat el president d'El Matí, l'exdiputat Carles Puigdomènech (en un article al diari digital El matí arran de la notícia de l'Ara.cat confirma el veto), i el director del diari digital El matí, Joan Capdevila.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un dels caps visibles de l'entitat, l'empresari Vicenç Pedret, va denunciar diumenge que l'actitud de Duran envers ells és "visceral, obsessiva, irracional, i amb clars símptomes de mania persecutòria". Pedret va publicar aquest article crític amb Duran diumenge, però va desaparèixer de la xarxa per un atac informàtic, si bé el van tornar a fer públic a Twitter. L'article es pot tornar a llegir al diari digital dels crítics d'UDC, on també han publicat un comunicat deplorant els atacs informàtics que pateixen.

L'article el podeu llegir sencer a l'edició impresa de l'ARA, al quiosc digital de l'Ara.cat.

stats