POLÍTICA
Política 31/07/2011

Duran vol un debat a tres amb Rubalcaba i Rajoy de cara al 20-N

La directora de campanya de CiU repta PSOE i PP i considera que la federació és “la garantia d'estabilitat de la pròxima legislatura”

Redacció
1 min

BarcelonaLa directora de campanya de CiU, Marta Llorens, ha reptat PSOE i PP a celebrar un o més "debats a tres" entre els seus respectius candidats a La Moncloa, Josep Antoni Duran i Lleida, Alfredo Pérez Rubalcaba i Mariano Rajoy. "Governi qui governi, PP o PSOE, CiU serà imprescindible en la pròxima legislatura per a la governabilitat d'Espanya", ha argumentat Llorens. Per això, "CiU també ha de ser imprescindible en els debats de propostes entre els principals candidats", ha afegit.



Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Independentment dels debats cara a cara que pactin Rubalcaba i Rajoy durant la campanya, la directora de campanya de CiU veu necessari almenys un debat ampliat a tres, amb la presència de Duran, que representa el tercer grup parlamentari del Congrés i la "garantia d'estabilitat de la pròxima legislatura", en especial per afrontar amb garanties els canvis estructurals requerits per plantar cara a la crisi econòmica i donar resposta als mercats i a la Unió Europea. "M'agradarà veure si Pérez Rubalcaba accepta amb la mateixa facilitat debatre amb Duran que amb Rajoy, i si Rajoy té coratge suficient per confrontar programa amb Duran", ha afirmat Llorens.

stats