Publicitat
Publicitat

Duran: "És infame que es digui que jo he ofès Andalusia o Extremadura"

El candidat de CiU explica que hi ha veus en aquestes comunitats autònomes que posen en qüestió la política de subsidis existent

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles, Josep A. Duran i Lleida, ha jutjat aquest matí com a "infames" les acusacions d'haver ofès Andalusia i Extremadura per haver dit que es reben subsidis que fan que hi hagi ciutadans que no vulguin treballar perquè ja tenen ajudes públiques. "S'ha matat el missatger perquè no es vol entendre el missatge", ha valorat Duran en la roda de premsa posterior al comitè de govern d'Unió d'aquest dilluns al matí.

En aquest sentit, el candidat de CiU ha posat exemples de representants econòmics i empresarials andalusos que han qüestionat les ajudes públiques a ciutadans. "Hi ha frau", deia fa uns mesos el director de l'Observatori econòmic andalús, segons ha llegit en un document Duran.

Sobre les paraules d'Alfonso Guerra, que li va retreure que critiqués les ajudes mentre viu a l'Hotel Palace mentre és a Madrid, el candidat de CiU ha explicat que li surt més barat estar en aquest hotel que no pas instal·lar-se en un apartament. "I m'ho pago de la meva butxaca", ha conclòs Duran.

RE

Més continguts de