VISITA DEL PAPA
Política 17/08/2011

Duran critica a Rouco Varela per no haver-lo convidat a la visita de Benet XVI

El líder d'Unió no assitirà a la visita del pontífex a diferència dels diferents líders de PP i PSOE

Pol Santaló
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El líder d'UDC i candidat per CiU a les eleccions generals del 20-N, Josep Antoni Duran i Lleida, ha declarat que no assitirà demà a la visita de Benet XVI a Madrid perquè no ha estat convidat pel cardenal i arquebisbe de Madrid, Rouco Varela. “Sembla que a Espanya s'acaba amb el PP i el PSOE perquè els seus caps sí que han estat convidats.”

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran també ha declarat, respecte el fet que Oriol Pujol sigui el número dos a les llistes de CiU a Madrid, que ell se sent còmode amb tothom i que recolzarà el candidat que l'executiva de CDC elegeixi per anar amb ell a Madrid.

Duran també ha volgut opinar sobre la compareixença, que es produirà la setmana vinent, del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero. “M'alegra que el president Zapatero comparegui per explicar les últimes mesures. Tanmateix, crec que el president no es pot limitar a parlar sobre el real decret, sinó que s'ha de dur a terme un debat econòmic”, ha valorat.

Respecte les últimes declaracions sobre la supressió de les diputacions del candidat del PSOE a les pròximes eleccions generals, Afredo Pèrez Rubalcaba, Duran ha afirmat, fent valer el símil del pòquer, que el candidat socialista “va de farol” i que tot plegat no és més que un moviment electoralista.

stats