Política
Política 25/11/2012

Duran fa més de 20 minuts de cua per votar i augura una alta participació

El secretari general de CIU, que ha votat a les 12:30 hores al Centre Cívic Casal de Sarrià, ha remarcat que aquest diumenge és "un dia històric"

Efe
1 min

BarcelonaJosep Antoni Duran i Lleida, secretari general de CiU, ha estimat avui que hi haurà una alta participació a les eleccions catalanes. Duran ha fet aquesta afirmació després d'haver fet la cua més llarga que recorda per votar.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cap a les 12:30 hores, després d'uns 20 minuts d'espera i acompanyat per la seva dona, Duran ha votat al Centre Cívic Casal de Sarrià de Barcelona, on les cues de votants s'estenien aquest matí fins a l'exterior de l'edifici.

"Recordo molta gent a les eleccions del 1977, però en el moment de votar no recordo haver fet mai tanta cua", ha declarat Duran, qui ha afegit que això és "un bon indici d'una important participació".

En declaracions als mitjans de comunicació després de dipositar el vot a l'urna, Duran ha remarcat que avui és un "dia històric" en què "el futur de Catalunya" ja està a les mans dels ciutadans", després d'una "campanya bruta i excepcionalment dura".

stats