ELECCIONS 2011
Política 06/05/2011

Duran demana recuperar l'autoritat de la policia i el discurs de "drets i deures" des de Salt

El líder d'Unió ha seguit insistint, com ha fet tota la tarda, en l'engany a què el tripartit sotmet la ciutadania sobre les finances de la Generalitat

Oriol March
1 min

SaltSalt és una ciutat que, ens els últims anys, ha estat massa vegades la trista protagonista de la crònica de successos pels problemes de convivència que hi ha hagut. Davant d'això, Josep Antoni Duran i Lleida, líder d'Unió, ha receptat "que es recuperi el sentit de l'autoritat de la policia" i ha insistit en el discurs de drets i deures en referència als immigrants. "Tenim uns valors, unes arrels, que tot i ser un poble d'acollida, no canviarem", ha assegurat Duran al pavelló de la localitat gironina, ara governada per Iolanda Pineda (PSC).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a les crítiques a l'anterior Govern, el líder d'Unió ha insistit en què l'esquerra "menteix" i que aquesta serà la tònica general de la campanya, tal com ja va advertir ahir a Les Arenes en l'enganxada de cartells de CiU. També ha reiterat el seu desig de recuperar la Diputació de Girona, ara presidida per ERC. A La Bisbal d'Empordà, poca estona abans, Duran ha assegurat que cal que es repeteixin els resultats del 28-N per tenir més força en la negociació amb l'Estat pel fons de competitivitat.

stats