Publicitat
Publicitat

Duran: "La transició nacional no té plantejament en la política d'Estat"

El candidat de CiU presenta els eixos del programa electoral de la federació, de marcada aroma econòmica, i carrega contra Rajoy i Rubalcaba per voler "laminar" l'autogovern

El candidat de CiU a les eleccions espanyoles i secretari general de la federació, Josep A. Duran i Lleida, ha assegurat aquest matí, en la presentació del seu programa electoral, que la transició nacional (que Artur Mas va verbalitzar en el seu discurs d'investidura) "no té plantejament en la política d'Estat". Duran ha situat el dret a decidir català com una eina útil, per exemple, a l'hora de demanar la gestió de l'aeroport del Prat per part de la Generalitat. "La transició nacional és un assumpte que afecta més Catalunya endins, no l'Estat", ha afirmat el candidat de CiU.

En clau de precampanya electoral, Duran ha criticat que el debat televisiu entre Rajoy i Rubalcaba només sigui entre els dos candidats i no s'obri a CiU i PNB. Ha acusat els caps de files de PP i PSOE de tenir la voluntat de laminar l'autogovern.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT