POLÍTICA
Política 04/04/2012

Duran cau al vuitè lloc en la valoració de polítics espanyols, segons el CIS

L'enquesta postelectoral del CIS mostra que gairebé la meitat dels ciutadans de l'Estat creuen que la situació no ha millorat malgrat el canvi de govern espanyol, i el 70% no confien que la situació millori l'any que ve

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha caigut al vuitè lloc del rànquing de valoració dels polítics espanyols, que sovint havia encapçalat, segons l'enquesta postelectoral del Centre d'Investigacions Sociològiques (CIS), després de les crítiques durant la campanya al PER andalús.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El rànquing l'encapçala Rosa Díez (UpyD), malgrat que ni tan sols ella aprova, amb una nota del 4,91 sobre 10. La segueixen Mariano Rajoy (PP), amb un 4,79; Uxue Barcos (Geroa Bai), amb un 4,62; Alfredo Pérez Rubalcaba (PSOE), amb un 4,51, i Alfred Bosch (ERC-RCat), amb un 4,35. Duran ha obtingut aquest cop un 4,07, per sota de Cayo Lara (IU), que ha obtingut un 4,17, i Ana Oramas (CC), amb un 4,16. A Duran el segueixen Joan Baldoví (Compromís), amb una nota del 3,87, i Francisco Jorquera (BNG), i tanquen el rànquing Iñaki Antigüedad (Amaiur), amb un 3,57; Enrique Álvarez Sostres (Foro Asturias), amb un 3,56, i Josu Erkoreka (PNV), amb un 3,49.

Segons l'enquesta postelectoral del CIS, gairebé la meitat dels espanyols, un 49,4%, creuen que la situació política no ha millorat amb el canvi de govern a Madrid. El baròmetre de març també apunta que més del 70% de ciutadans creuen que la situació econòmica serà igual o pitjor l'any que ve.

stats