POLÍTICA
Política 11/04/2012

L'exconseller Bassols i l'històric d'UDC Antoni Castella formaran part de la candidatura de Vila d'Abadal

L'alcalde de Vic presenta aquest dijous els més de 400 avals que ha recollit

Acn
1 min

BarcelonaL'exconseller Agustí Bassols i els històrics d'UDC Antoni Castella i Manel Cardeña formaran part de la candidatura de l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, per disputar-li a Josep Antoni Duran i Lleida la presidència del partit en el congrés que la formació democratacristiana celebrarà a Sitges el cap de setmana del 12 i el 13 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat l'ACN aquest dimecres, també integren la llista que presentarà Vila d'Abadal membres de l'excorrent crític El matí, com Erika Casajoana i Pere Navalles, i exmembres de les joventuts d'UDC, com Oriol Vila i Josep Gascon. Els candidats a la presidència del partit han de tenir abans del 12 d'abril un total de 180 avals repartits per les sis intercomarcals (Barcelona ciutat, Barcelona comarques, Tarragona, Lleida, Girona i Terres de l'Ebre). L'alcalde vigatà presentarà dijous a la tarda la candidatura i els més de 400 avals que ha recollit, mentre que l'equip de Duran n'ha presentat aquest dimecres més de 3.000.

L'alcalde de Vic ha estat l'única veu crítica amb Duran dins d'UDC després de la desaparició del corrent intern El matí. Vila d'Abadal fins i tot va demanar obertament a Duran que abandonés la direcció del partit i deixés pas a una altra persona després de 30 anys al capdavant de la formació democratacristiana.

stats