Política 19/09/2013

La sorpresa del PSOE per la decisió del fiscal de no investigar l'esborrat dels discs durs de Bárcenas

El secretari general del grup socialista, Eduardo Madina, ha defensat que "s'hauria de veure què ha passat" amb les proves que "aparentment han destruït els que estan sent investigats"

Europa Press
1 min

Madrid P { margin-bottom: 0.21cm; } El secretari general del grup socialista, Eduardo Madina, ha mostrat avui la seva sorpresa un cop coneguda la decisió de la Fiscalia Anticorrupció que no obrirà una investigació per l'esborrat dels discs durs dels ordinadors de l'extresorer del Partit Popular, Luis Bárcenas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els seus motius deu tenir, però a mi, com a molts de nosaltres, m'ha sorprès bastant. Si en un procés d'instrucció sumarial hi ha proves aparentment destruïdes pels que estan sent investigats per la Fiscalia Anticorrupció, s'hauria de veure què ha passat aquí", ha expressat Madina als passadissos del Congrés. El socialista, ha advertit que aquests discos durs podien contenir "informació rellevant" per a la causa i el sumari que s'ha suprimit.

Per la seva banda, el diputat socialista Alfonso Guerra ha dit que li sembla "fatal" que la Fiscalia no estimi oportú que s'investigui la presumpta destrucció de proves en aquest cas. "Si algú ha destruït conscientment proves, que s'investigui", ha demanat.

stats