Política 17/07/2015

Reyes es perfila com el número 6 de la candidatura independentista

El president de Súmate es situaria després del president de la Generalitat, Artur Mas, i el líder d'ERC, Oriol Junqueras

Europa Press / Ara
1 min
Súmate crida a votar el 9-N encara que “raptin” les urnes

BarcelonaEl president de Súmate, Eduardo Reyes, serà el número 6 de la llista sobiranista que han pactat CDC, ERC i les entitats sobiranistes de cara al 27 de setembre, han explicat a Europa Press fonts pròximes a la negociació tal com ja explicava ahir l'ARA. Ara bé, fonts properes al mateix Reyes, també consultades per l'ARA, encara es resisteixen a confirmar que finalment sigui aquesta la posició que ocupi el president de Súmate.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Si finalment fos el número 6, Reyes estaria situat en una posició de gran rellevància a la llista, ja que anirà just després del president de la Generalitat, Artur Mas, i del líder d'ERC, Oriol Junqueras, que aniran quart i cinquè, respectivament. Es convertiria en el quart nom de la candidatura amb la categoria de membre de la societat civil, després de l'exmilitant d'ICV i exeurodiputat Raül Romeva; l'expresidenta de l'ANC, Carme Forcadell, i la presidenta sortint d'Òmnium, Muriel Casals.

Súmate és una associació fundada per catalans castellanoparlants, que tenen l'origen fora de Catalunya i que aposten per la independència.

stats