Política 12/08/2015

Xavier Rubert de Ventós, Sílvia Bel i Jaume Cabré se sumen a la llista de Junts pel Sí

El filòsof, l'actriu i l'escriptor s'integren a la candidatura liderada per Raül Romeva a la demarcació de Barcelona

Ara
1 min
Jaume Cabré

BarcelonaSegueix el degoteig d'incorporacions a la candidatura de Junts pel Sí. Si ahir s'anunciava que el periodista Miquel Calçada, l'escriptora Empar Moliner i l'atleta Núria Picas serien a la candidatura liderada per Raül Romeva, aquest dimecres ha transcendit que el filòsof Xavier Rubert de Ventós, l'actriu Sílvia Bel i l'escriptor Jaume Cabré també s'incorporaran a la llista per Barcelona –que tanca l'entrenador de futbol Pep Guardiola i els darrers expresidents del Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubert de Ventós va néixer a Barcelona el 1939. És catedràtic d'estètica a l'Escola d'Arquitectura de Barcelona i ha impartit classes a les universitats de Berkeley, Harvard i Nova York. Anteriorment, ja ha tingut vida política: ha estat membre del Congrés dels Diputats i del Parlament Europeu.

Per la seva banda, l'actriu Sílvia Bel, nascuda el 1970, té una llarga trajectòria al teatre, la televisió i el cinema. Alhora, col·labora amb diversos mitjans de comunicació.

Finalment, l'escriptor Jaume Cabré, del 1947, és un dels autors més reconeguts de la literatura catalana. Ha rebut diversos premis: el 2014 va rebre la Creu de Sant Jordi, i també ha estat guardonat amb el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i el premi Jaume Fuster dels escriptors catalans.

stats