Política 19/11/2012

Rajoy diu que és una “falsedat” que l'Estat vulgui destruir Mas

"Si algú té un problema no ha d'intentar traslladar-lo a un altre", assegura el president espanyol

Joan Faus
2 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha dit aquest dilluns que és una “falsedat” que l'Estat faci una campanya per intentar destruir el projecte sobiranista que impulsa el president de la Generalitat i candidat de CiU, Artur Mas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa conjunta a la Moncloa amb la seva homòloga del Brasil, Dilma Rousseff, Rajoy no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Mas –“no em sembla lloc més indicat per tenir una polèmica”, ha assegurat– i s'ha limitat a criticar que "si algú té un problema no ha d'intentar traslladar-lo a algú altre", és a dir, a ell.

El president català va criticar ahir diumenge que s'estan utilitzantles acusacions de corrupció que ha tret el diari 'El Mundo', i va dir: "El meu successor ja no el podran destruir perquè no dependrà d'Espanya".

El president del governespanyol, Mariano Rajoy, ha dit aquest dilluns que és una “falsedat”que l'Estat tingui una campanya per tractar de destruir el projectesobiranista que impulsa el president de la Generalitat i candidat deCiU, Artur Mas.

En una roda de premsaconjunta a la Moncloa amb la seva homòloga del Brasil, DilmaRousseff, Rajoy no ha volgut entrar a valorar les declaracions de Mas-“no em sembla lloc més indicat per tenir una polèmica”, haassegurat- i s'ha limitat a criticar que si “algú té un problema”no el tracti de traslladar a un altre, és a dir a ell.

El president catalàva criticar ahir diumenge les acusacions de corrupció que ha tret eldiari 'El Mundo' i va dir: "Elmeu successor ja no el podran destruir perquè no dependràd'Espanya".

stats