28- N
Política 28/11/2010

ERC dóna per fet que aquesta nit només té un guanyador

Ariadna Carbonell
1 min

BarcelonaLa nit no serà llarga. Primer tòpic trencat. Tampoc hi guanyaran tots. Segon tòpic que cau. Són les reflexions del portaveu d'Esquerra, Ignasi Llorente, que de l'única cosa que s'ha felicitat és d'una participació més alta de la que inicialment es preveia.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Només amb les dades del sondeig, Llorente ha donat a entendre que només hi ha un guanyador aquesta nit electoral. No ha dit el nom, però ha quedat ben clar que es referia a Convergència i Unió.

A l'hotel Alimara, seu electoral d'ERC aquesta nit, no hi ha massa animació. Els militants i simpatitzants sembla que hagin desaparegut. I de les cares principals del partit encara ni rastre. Però de les paraules de Llorente es despren que no trigaran a aparèixer. Dónen els resultats per fets i quan l'escrutini comenci a tenir els números clars, faran més valoracions.

De moment, el portaveu d'ERC ha volgut destacar que el partit guanyador té la legitimitat d'una participació per sobre del 50%. Si no s'hagués donat el cas, segons Llorente, es podria haver generat un debat sobre la legitimitat dels comicis.

stats