POLÍTICA
Política 16/06/2012

ERC presenta una campanya contra l'espoli fiscal

Els republicans busquen crear consciència social entorn la idea d'una república catalana que gestioni els seus propis recursos

Ara
1 min

BarcelonaERC ha presentat aquest dissabte la campanya 'Prou Espoli. Ara República Catalana', que té per objectiu conscienciar la ciutadania que Catalunya és un país viable si no estés sotmès a l'espoli fiscal actual i si tingués la clau de la caixa. La campanya, que s'allargarà fins a finals d'octubre, pretén fer créixer el suport social cap a la idea d'una república catalana com a solució als greus problemes econòmics que pateix el país i la seva ciutadania. Per aconseguir aquest suport, el partit difondrà a través de les xarxes socials tot un seguit de dades i xifres que demostren el dèficit fiscal català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions al llarg de l'acte de presentació de la campanya, la secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha afirmat que Catalunya "és un país fort, amb una economia que s'obre al món, exportador i solvent" i que no caldria fer cap retallada si Catalunya gestionés els seus propis recursos. "Ja és hora de tenir la caixa i la clau de la caixa dels nostres impostos perquè la ciutadania de Catalunya mereix un futur millor i més digne", ha afegit Rovira. La líder republicana, ha remarcat que l'altre objectiu de la campanya és el de "deixar molt clar quin és el posicionament d'ERC en el debat del pacte fiscal: defensa del concert econòmic, clau i caixa i posicionar la hisenda pròpia com a instrument per a construir la república catalana".

stats