EXECUTIVA REPUBLICANA
Política 21/02/2011

ERC lamenta "l'oligopoli bancari" que imposa la reforma financera del PSOE

Ridao anuncia que el partit ha presentat una moció al Congrés per garantir que "Catalunya no perd poder econòmic ni de decisió"

S. G.
1 min

BarcelonaEl secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha lamentat que la reforma del sistema financer aprovada pel govern de José Luis Rodríguez Zapatero suposi un "oligopoli bancari" que repercutirà, segons els republicans, "en la restricció del crèdit". ERC ha presentat una moció al Congrés per garantir que "Catalunya no perd poder econòmic i financer ni poder de decisió".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ridao ha lloat el sistema de bancs i caixes català i ha criticat "l'estatalització" que suposarà la reforma. "El govern del PSOE està carregant el mort a les caixes d'estalvi", ha etzibat el secretari general, que ha afegit que el seu partit intentarà "millorar una situació que el PSOE ja té pactada amb CiU i PNV".

Llistes a les municipals

Ridao també ha assegurat que de cara a les properes municipals ERC està en disposició "de reeditar el mateix nombre de llistes" que fa quatre anys. Al 2007 en van presentar 747 i ara ja en tenen 700 de confirmades.

stats