POLÍTICA
Política 25/04/2013

ERC subratlla la compatibilitat de la comissió, el pacte nacional i CATN en la defensa del dret a decidir

La portaveu parlamentària, Marta Rovira, assegura que "cada òrgan en cada àmbit institucional tindrà el seu paper"

Marc Toro
1 min

Barcelona"Tot hi té cabuda, en la defensa del dret a decidir". Amb aquestes paraules s'ha referit aquest dijous la portaveu parlamentària d'ERC, Marta Rovira, a la compatibilitat, en la defensa del dret a decidir, de la comissió parlamentària, el pacte nacional i el Consell Assessor per a la Transició Nacional (CATN). Segons ha explicat Rovira, "cada òrgan en cada àmbit institucional hi tindrà el seu paper".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'expressar la seva "satisfacció" per la creació de la comissió parlamentària pel dret a decidir, Rovira ha destacat el paper del CATN com a òrgan assessor de l'executiu, ja que –ha dit– "és el Govern qui ha de convocar la consulta". La republicana també ha destacat la importància del pacte nacional pel dret a decidir perquè ha assegurat que "dóna joc a qui realment té veu per tirar endavant el procés: la ciutadania".

Els republicans han aplaudit el "consens cada cop més ampli" en la defensa del dret a decidir, després que el PSC i la CUP hagin decidit formar part de la comissió: "Com més ampli sigui el full de ruta, millor", ha sentenciat Rovira.

stats