Política 02/10/2012

ERC convoca una cimera per forjar una coalició independentista

Els republicans citen Solidaritat, la CUP, Joan Laporta i Reagrupament per explorar vies de col·laboració

Ara
1 min

BarcelonaERC no vol perdre l'oportunitat d'intentar forjar una coalició independentista de cara a les eleccions del 25-N. El proper dijous, els republicans han convocat Solidaritat, la CUP, Joan Laporta i Reagrupament a una cimera que té per objectiu "explorar vies d'entesa i de col·laboració".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la carta que ha adreçat el líder d'ERC, Oriol Junqueras, a la resta de formacions admet que fins ara s'han dut a terme converses de forma separada i que per aquest motiu, i també per les diverses declaracions que s'han fet públiques sobre la possibilitat d'estudiar una coalició, és necessària una reunió conjunta. "Ens agradaria que ens trobéssim tots junts en una reunió amb l'objectiu de concretar aquestes vies d'entesa i de col·laboració de present i de futur que tenen un primer repte en aquestes properes eleccions", assegura la missiva.

La convocatòria, que se celebrarà a la seu d'ERC, ha estat enviada aquesta mateixa tarda a la resta de formacions. I és que els partits independentistes no tenen gaire temps per allargar les negociacions, ja que el registre de coalicions es tanca el proper 11 d'octubre.

stats