Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

ERC colla CiU perquè faci que el PP retiri el recurs contra la llei d'educació que blinda la immersió

La secretària general del partit considera que CiU hauria d efer asquesta gestió amb el PP tenint en compte la seva bona entesa en "qüestions molt transcendents"

Ni es pot cantar victòria ni es pot passar pàgina després de la interlocutòria del TSJC que avala a mitges el model d'immersió lingüística en l'escola catalana. Aquesta alerta l'ha llançat aquest dilluns la secretària general d'ERC, Marta Rovira, que ha instat CiU a fer servir la seva "influència" damunt el PP "ja que s'entenen per qüestions transcendents". En aquest sentit, ha reptat la federació a fer que el PP retiri el recurs que té presentat al Tribunal Constitucional contra la llei d'educació de Catalunya que, en el seu article 2, blinda el model d'immersió en l'escola.

En roda de premsa després de la reunió de la permanent nacional, Rovira ha deplorat que "tres famílies i un tribunal" puguin imposar el seu criteri per damunt de les institucions democràtiques. A més, ha considerat que en coherència amb la interlocutòria del TSJC, al País Valencià també s'hauria de garantir els drets dels milers de famílies que han demanat escolaritzar els fills en valencià.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT