Política 03/12/2015

"La diversitat és la nostra força", el primer vídeo electoral d'ERC

El català, el castellà i un ritme flamenc de fons en són els protagonistes

Ara
1 min
El cap de llista d'ERC per al 20-D, Gabriel Rufián

Barcelona"El repte d'en Gabriel, d'anar al Congrés dels Diputats, és representar la diversitat de la societat catalana. Una diversitat que en el fons és la nostra riquesa". El president d'ERC, Oriol Junqueras, presenta d'aquesta manera en el vídeo electoral de la formació els reptes del cap de llista, Gabriel Rufián, de cara a les pròximes eleccions generals del 20-D. En el vídeo, titulat 'La diversitat és la nostra força', ERC ha apostat pel català, el castellà i un ritme flamenc de fons per a aquest espot que pretén aglutinar la pluralitat cultural del país i el valor que hi té.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Gabriel Rufián fa referència a Fondo, "el barri de la immersió lingüística", allà on ha crescut. Recorda "l'esforç de tantíssima gent" que va arribar a Catalunya i que va voler que els seus descendents estimessin la terra "mitjançant la seva llengua". D'aquesta manera, ERC ha volgut destacar la importància i la rellevància de la immersió lingüística a Catalunya.

El president de l'associació Súmate i diputat de Junts pel sí, Eduardo Reyes, el cap de llista número dos de la formació d'ERC, Joan Tardà, i la família de Rufián són els altres protagonistes d'aquest espot. Tardà, de fet, compareix al vídeo parlant en castellà recordant unes paraules del cap de llista d'ERC: "Que no hagis de demanar mai més perdó per ser qui ets".

stats