Política 07/02/2019

El grup parlamentari d'ERC es reunirà divendres amb Marta Rovira a Ginebra

La secretària general del partit exerceix el càrrec des de Suïssa des del març del 2018, quan es va exiliar

Ara
1 min
ERC es reuneix amb Marta Rovira

BarcelonaLa secretària general d’Esquerra, Marta Rovira, es reunirà aquest divendres amb el grup parlamentari d'ERC a Ginebra (Suïssa), on viu des de fa quasi un any. ERC ha explicat a través d’un comunicat que l’objectiu d’aquesta reunió de treball és abordar l’actualitat política, relacionada amb l’imminent inici del judici de l’1-O, que arrenca el 12 de febrer al Tribunal Suprem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

ERC ja va reunir la seva executiva a Ginebra al gener per trobar-se amb Rovira, que continua a la direcció del partit malgrat haver hagut d'exiliar-se el març de l'any passat, mentre que el president del partit, Oriol Junqueras, és a la presó i s'enfronta a l'inici imminent del judici. Fins al gener, Rovira havia assistit a altres reunions executives, sempre per videoconferència.

No obstant això, al gener el partit va decidir traslladar-se a Ginebra per planificar l'estratègia sobre com afrontar el judici de l'1-O. Ho va fer, segons van dir els mateixos republicans, per denunciar la situació d'"injusta repressió" i visualitzar, a més, l'anomalia que comporta haver-se de traslladar a un altre país per poder dur a terme una reunió ordinària de partit.

stats