Política 15/02/2013

Santamaría critica que Homs "sempre" vinculi els escàndols amb un atac al sobiranisme

La vicepresidenta espanyola respon al conseller de la Presidència, que ha insinuat que hi ha una relació entre el cas d'espionatge i el procés català

Ara
1 min

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha dit aquest divendres que "si es confirma" el cas de l'espionatge massiu a polítics catalans es tractaria de "delictes molt greus" i "esclar que haurien de ser degudament sancionats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior al consell de ministres, la vicepresidenta ha subratllat, però, que es tractaria d'un cas "molt acotat" en el restaurant La Camarga i que "no és habitual".

Sáenz de Santamaría també ha valorat les paraules del conseller de la Presidència, Francesc Homs, que aquest matí ha apuntat que no pot afirmar amb seguretat que aquest cas d'espionatge estigui vinculat al procés sobiranista a Catalunya, però sí que ha afirmat que "en els últims mesos han passat coses estranyes", com el fet que durant el procés electoral es difonguessin informacions "falses". "Fa la sensació que hi ha qui està aprofitant determinades situacions per portar l'aigua al seu molí", ha dit. La vicepresidenta s'ha remès a la investigació, ha ironitzat sobre el fet que Homs "sempre lliga les coses amb el mateix tema" i l'ha instat a esperar a la investigació judicial.

stats