Publicitat
Publicitat

Camacho garanteix "el compliment estricte de la llei" a partir d'ara

El ministre de l'Interior atribueix tot el mèrit de la "derrota" de l'organització terrorista a la policia espanyola i la Guàrdia Civil. Diu que els cossos de seguretat seran "la garantia" que se seguirà pel "camí correcte"

El ministre de l'Interior, Antonio Camacho, ha esquivat fer cap gest en públic cap a ETA per gestionar les "conseqüències del conflicte" com demanava el comunicat emès ahir. Ha assegurat que seguirà "amb el mateix rigor i el mateix sacrifici" i ha reiterat dues vegades que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero mantindrà "el compliment estricte de la llei".

En una compareixença breu a la seu del ministeri, després de reunir-se amb la cúpula de les forces de seguretat espanyoles, ha atribuït tot el mèrit de la "derrota" d'ETA a lla policia i a la Guàrdia Civil, de qui s'ha desfet en elogis. "Són els que han portat ETA a la situació agònica sense que hagin complert cap dels seus objectius", ha dit. Per Camacho, no hi ha "exemple millor de patriotisme" que el que donen els policies i guàrdies civils. Ha tingut un record pels 349 agents que han perdut la vida aquests anys i pels 132 que també han mort i que formaven part de policies autonòmiques i de França.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT