Política 23/09/2011

El col·lectiu de presos d'ETA se suma a l'acord que va portar a l'alto el foc d'ETA

El comunicat afegeix que l'acord de Gernika s'ha convertit en "la referència" per a la construcció d'un escenari democràtic i que, és per aquesta raó, que té tot el seu suport

Redacció
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L'alto el foc defintiu d'ETA és avui més aprop. El col·lectiu de presos d'ETA de Presos i Preses Polítics Bascos ha fet públic un comunicat a través del diari Gara on s'assegura que el col·lectiu se suma a l'acord de Gernika, el text que demana a ETA un "alto el foc permanent, unilateral i verificable per la comunitat internacional", a més d'un canvi en la política penitenciària.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El col·lectiu afegeix que l'acord de Gernika s'ha convertit en "la referència" per a la construcció d'un escenari democràtic i que, és per aquesta raó, que té tot el seu suport. Seguint la mateixa línia, un altre col·lectiu de presos etarres dissidents amb la línia oficial de la banda terrorista, interns a la presó de Nanclares de la Oca (Àlaba), també han emès avui un altre comunicat en el qual també s'uneixen al mateix acord de Gernika.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm }

stats