Política 01/03/2014

El govern espanyol adverteix ETA que no acceptarà "ni transicions, ni transaccions"

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, exigeix a l'organització terrorista "que es deixi ja de teatres i que es dissolgui d'una vegada"

Efe
1 min
Francisco Martínez Vázquez, secretari d'Estat de Seguretat, en un acte oficial aquest dilluns / ACN

Madrid / Sevillaespecialment després del segellament d'algunes armes escenificat fa una setmana amb " verificadors " internacionals, amb el qual l'ETA –ha dit– pretén fer una "entrega per fascicles d'armes" .

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que vam veure va ser un extraordinari ridícul", ha subratllat el número dos d'Interior, abans de destacar que aquestes armes "estan banyades de massa sang i han generat massa patiment com perquè entrem en aquest joc tan grotesc de les escenificacions i comunicats".

D'altra banda, la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha exigit a ETA "que es deixi ja de teatres i que es dissolgui d'una vegada". "Els teatres per al teatre i la vida per a la vida i ETA fora, però ja", ha dit amb contundència Cospedal durant la seva intervenció en l'obertura del congrés del PP d'Andalusia.

De manera semblant la presidenta de l'Associació de Víctimes del Terrorisme (AVT), Ángeles Pedraza, ha opinat que l'últim comunicat d'ETA és "més del mateix" i que "no cal que cada 4 o 5 dies ens treguin una ximpleria nova".

stats