Política 09/05/2013

Extremadura a Homs: "És Catalunya la que té una mànega de diners"

El conseller econòmic extremeny carrega contra Catalunya i Andalusia

Efe
1 min

BadajozEl conseller d'Economia d'Extremadura, Antonio Fernández, ha replicat aquest dijous al portaveu del govern de Catalunya, Francesc Homs, que és Catalunya qui té una "mànega perquè entrin els diners a raig". 

Fernández ha respost així a les paraules del conseller de la Presidència, que ha afirmat aquest matí que Catalunya no disposa d'un model de finançament amb el qual "entrin els diners a raig" com, segons ha dit també, és el cas d'Extremadura. 

El conseller extremeny ha dit que aquestes paraules li recorden a un "acudit de Los Morancos" i ha assegurat que un "14,7% de les inversions que va fer l'Estat entre el 1998 i el 2013 va anar a parar a Catalunya, mentre que només el 2,7% va arribar a Extremadura".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi



Fernández ha afirmat que Andalusia va rebre el 15,9% d'inversions, i que suposadament ja se n'hauria gastat 342 euros "de més" per cadascun dels seus habitants. Finalment, el conseller extremeny ha dit que "ja està bé" que les comunitats autònomes "incomplidores" amb l'objectiu de dèficit, com "Catalunya i Andalusia", sempre responguin "posant algun defecte a Extremadura".

stats