Política 15/08/2015

Eduardo Reyes (Súmate) creu que Artur Mas "hauria de ser a la Meridiana"

El número 6 de Junts pel Sí "no veu factible" l'aposta de CDC per reeditar la llista a les eleccions generals

Acn
2 min
Eduardo Reyes, durant l'entrevista amb l'ACN / ACN

BarcelonaEduardo Reyes, president de Súmate i número 6 de la llista Junts pel Sí, creu que Artur Mas "hauria d'anar a la Meridiana" el proper Onze de Setembre i ha subratllat que "tothom hi hauria d'anar". En una entrevista a RAC1, Reyes s'ha referit a la possibilitat que Convergència reediti la llista unitària a les eleccions generals, i ha afirmat que no ho veu "factible".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest punt, el cap de Súmate ha reivindicat la candidatura de Junts pel Sí per al 27-S com "la millor llista que hi pot haver" i ha afirmat que la incorporació d'independents "engrandeix la candidatura", ja que són "gent que viu al carrer" i "sap quins són els problemes de la gent".

Reyes ha assegurat que "mai havia estat una persona independentista", però que finalment s'ha unit a Junts pel Sí perquè "arriba un moment que veus que aquesta és l'única manera de tirar endavant". El cap de Súmate s'ha desmarcat de la llista de la CUP, encapçalada pel seu company de Súmate Antonio Baños, i ha exposat que "la CUP és una esquerra més radical" i, en canvi, a Junts pel Sí "són més flexibles".

Un altre assumpte tractat a l'entrevista ha estat la compareixença del ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, que Reyes ha dit que "deixa molt a desitjar", i no té "cap explicació lògica possible". El polític ha afegit que el govern del PP "hauria de dimitir per tot el que ha fet".

Passola, Parellada i Carulla

Reyes ha considerat que la incorporació de noves persones independents a Junts pel Sí "engrandeix la candidatura". Aquestes declaracions arriben poques hores després de l'anunci que la productora audiovisual Isona Passola, la xef Ada Parellada i l'actriu Montserrat Carulla formaran part de la candidatura a BarcelonaAda ParelladaMontserrat Carulla formaran part de la candidatura a Barcelona.

El número 6 de Junts pel Sí considera que els candidats són "gent del carrer amb més credibilitat que els polítics" que estan "tornant la confiança a les persones que estaven desencantades amb la política". Reyes ha apuntat que a la llista "hi ha persones capacitades per formar un programa de govern que ens porti a un país millor".

stats