ELECCIONS EUROPEES
Política 17/05/2014

"Catalunya ha estat gran i autèntica quan ha estat espanyola i europea, és a dir sempre": Rajoy, en 10 frases

En un discurs míting a Barcelona, el president del govern espanyol ha erigit els populars catalans en la garantia que a Catalunya hi seguirà havent "pluralitat" i que la consulta del 9-N no es farà

M.colomer
2 min
Mariano Rajoy, durant el míting a Barcelona / EFE

Barcelona1. "[El PP a Catalunya] és la garantia que a Catalunya no passarà res que després s'hagi de lamentar"

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

2. "Vosaltres [les bases del PP a Catalunya] no us esteu inventant la història, ni disfressant la realitat, ni repartint diplomes de catalanitat, ni preteneu que en aquesta terra tothom pensi i actuï igual"

3. "[Els militants del PP] no sou nacionalistes, perquè ser nacionalista no és una obligació, només faltaria. Sou catalans i no defenseu res estrany per a Catalunya, sinó el que ha estat sempre des de fa segles"

4. "El vot al PP és el vot per una Catalunya unida, espanyola i europea, i no per una Catalunya dividida, fora del món i aïllada"

5. "El que és Espanya ho decideixen tots els espanyols. A cap espanyol se'l pot privar del seu dret a decidir el futur del seu país, perquè això és democràcia, Constitució i respecte a una història de molts segles en convivència i harmonia"

6. "Catalunya ha estat gran i autèntica quan ha estat espanyola i europea, és a dir sempre"

7. "Molta gent a Catalunya viu més tranquil·la només pel fet que existeixi el PP català"

8. "Representeu molta més gent de la que imagineu, gent que us vota i gent que no us vota, però que sentiria una gran inquietud si calléssiu"

9. "No és ni sensat ni intel·ligent dispersar energies en un vot minoritari, divisor o marginal. [...] no es pot anar a Europa a fer experiments, ni amb la insensatesa de sortir-ne després. No se li acut a ningú, i ho entén tothom"

10. "Comencem a veure la llum al final del túnel i hi ha qui segueix dient que aquí no passa res. L'únic seriós a la vida és ser seriós, en política econòmica i en els temes que preocupen el conjunt especialment"

stats