ELECCIONS EUROPEES
Política 11/05/2014

Primer 'escrache' silenciós al PP a Catalunya en campanya a Mollet del Vallès

Una quarentena de membres de la PAH de Mollet es planten en l'acte amb cases regionals dels populars just quan ja havien marxat Sánchez-Camacho i Fisas. La PAH ha marxat amb crits d'"avui marxem, però demà tornarem". Hi ha hagut un moment de tensió per un intercanvi dialèctic entre un seguidor del PP i un manifestant

M. Colomer
1 min
Els concentrats de la PAH a Mollet durant l'acte del PP

Mollet del VallèsPrimer 'escrache' silenciós de la PAH a un acte del PP a Catalunya. Ha estat a Mollet del Vallès aquest diumenge al migdia. Una quarentena de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) s'han plantat a la plaça Prat de la Riba de Mollet del Vallès amb pancartes i samarretes verdes mentre els populars feien un acte festiu amb les cases regionals espanyoles a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De l''escrache', però, se n'han lliurat la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat popular a les europees, Santiago Fisas, que havien marxat ràpidament minuts abans que apareguessin els manifestants.

Intercanvi dialèctic

S'hi han estat uns quaranta minuts, fins que han replegat les pancartes i han marxat al crit d'"avui marxem, però demà tornarem". Han tornat a passar en manifestació per la plaça Prat de la Riba, on es feia l'acte, i hi ha hagut uns minuts de tensió per un intercanvi dialèctic entre un seguidor del PP que demanava "respecte" i un dels manifestants de la PAH. La PAH va anunciar que entrava en campanya per fer 'escraches' silenciosos en els actes principals del PP pel 25-M.

stats