ELECCIONS EUROPEES
Política 18/05/2014

Vox equipara el PP a independència en un vídeo electoral

El partit espanyolista recorda que el PP "va cedir a la pressió dels nacionalistes i va accedir a decapitar Vidal-Quadras", el seu líder i cap de llista

Ara
1 min

Barcelona"Qui va cedir a la pressió dels nacionalistes i va accedir a la decapitació de Vidal-Quadras? El PP". És una de les frases del nou vídeo de campanya de Vox, el partit que lidera Alejo Vidal-Quadras, cap de llista a les europees. El vídeo, titulat 'L'afer CiU-PP', carrega amb duresa contra el partit amb què Vidal-Quadras va ser vicepresident de l'Eurocambra, i que ara presenta com a còmplice del sobiranisme.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tant és així que en les imatges hi apareix la llegenda "PP = independència" i continuació s'explica que en alguns municipis "els separatistes de CiU governen gràcies al suport del PP". I posa com a exemple el cas de Premià de Mar, al Maresme, on els populars, assegura Vox, "accepten l'absència de la bandera espanyola i toleren que onegin les estelades a canvi de càrrecs".

Rajoy també és còmplice

En el nou vídeo electoral, el partit de Vidal-Quadras acusa el govern de Marianio Rajoy de "finançar institucions controlades pels nacionalistes". "CiU i PP sempre han estat aliats i mai deixaran de ser-ho", adverteixen.

stats