Publicitat
Publicitat

La infanta Helena i el príncep Felip visiten el seu pare a l'hospital: "Està molt animat i amb gana"

Els fills del rei asseguren que "tot ha sortit molt bé" i destaquen les ganes de tornar a l'activitat del monarca

"Tot ha sortit molt bé, està en bones mans", ha declarat aquesta tarda la infanta Helena sobre l'operació de maluc a la qual ha sigut sotmès el rei, després de visitar l'hospital madrileny on està ingressat.

El príncep Felip també ha visitat el rei a l'hospital i ha dit que el seu pare està " molt bé, molt animat , amb gana i desitjant aixecar-se i tornar a l'activitat" .

"Ja el coneixeu , és imparable , així que aviat el veurem renovat i content" , ha manifestat el príncep als nombrosos periodistes que l'esperaven a les portes del centre sanitari .

La infanta Helena ha abandonat l'Hospital USP San José, on ha estat durant una hora i tres quarts, i abans d'accedir al seu cotxe ha respost breument a unes preguntes dels nombrosos periodistes que esperaven la seva sortida.

"Està molt bé", ha contestat a les primeres preguntes que li han fet els reporters, interessats per la situació del monarca, que es va trencar el maluc en una caiguda accidental ocorreguda a Botswana, país al qual es va desplaçar en viatge privat per practicar la caça major.

També li han preguntat si el seu pare es troba animat, i ha respost afirmativament: "Tot ha sortit molt bé i està en bones mans, n'estem tots al corrent", ha declarat seguidament.

A més, la infanta s'ha referit al seu fill Felip Joan Froilà, també ingressat en un centre sanitari com a conseqüència d'una ferida al peu dret després de disparar-se un tret amb una escopeta del calibre 36 quan estava acompanyat del seu pare, Jaime de Marichalar.

"Està molt bé, aguantant, el pobre", ha comentat Helena, que ha fet notar que el seu fill té una via per la qual li subministren els antibiòtics.

En dos o tres dies rebrà l'alta, ha afegit.

Més continguts de