Política 25/03/2018

Elisenda Paluzie: "El que està fent el Parlament s'allunya del full de ruta de l'ANC"

La nova presidenta de l'entitat afirma a 'El suplement' que treballarà per fer efectiva la República Catalana

Ara
1 min
La guanyadora de les eleccions al secretariat de l'ANC, Elisenda Paluzie, en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa nova presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, ha assegurat aquest diumenge a 'El suplement' de Catalunya Ràdio que l'objectiu de l'entitat sobiranista continuarà sent, sota el seu mandat, "fer efectiva la República Catalana": "Hem de construir el que va demostrar el poble català l'1 d'octubre". Un objectiu que, tal com ha admès, està lluny de l'estratègia institucional de l'independentisme: "El que marca el full de ruta de l'ANC i el que s'està fent al Parlament s'allunya força".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Amb tot, Paluzie ha assegurat que l'ANC no té "terminis" perquè la situació és "complexa", però ha recalcat la necessitat de "restituir el Govern legítim": "Mentre Carles Puigdemont mantingui el seu escó, l'opció que el Parlament voti allò que el poble va escollir el 21-D es manté".

Respecte a la crida que el president del Parlament, Roger Torrent, va fer ahir de formar un front comú en contra de la repressió, ha assegurat que "ningú hi pot estar en desacord", però ha insistit que "l'objectiu de l'ANC és aconseguir la independència".

stats