CANVI DE CICLE
Política 17/06/2014

El regidor del PP a Molins de Rei crida els legionaris a "morir per Espanya" en la lluita "contra el separatisme"

L'únic edil popular a la ciutat ja va preguntar al novembre al Facebook "quan s'aixeca la veda per caçar els traïdors d'Espanya"

Ara
1 min
Imatge del mur del regidor del PP de Molins de Rei amb la polèmica compartició

BarcelonaL'únic regidor del PP a Molins de Rei (Baix Llobregat), Emilio Ramos, és un personatge polèmic que omple el mur del seu Facebook de material espanyolista, favorable a la monarquia i contrari a l'avortament. L'11 de juny, però, va anar més enllà i fins i tot va compartir una imatge de la 'Germandat d'Antics Caballers Legionaris d'Almendralejo' en què podria cridar a la violència. En concret, el text que hi havia, junt a un legionari, deia: "Contra el separatisme, ni un pas enrere, ni per agafar impuls. ¡¡¡Legionaris a LLUITAR, legionaris a MORIR per ESPANYA!!!".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De la mateixa manera, en una línia similar, el regidor popular va publicar un estat al Facebook el 3 de novembre en què es preguntava si "algú sap quan s'aixeca la veda per caçar els traïdors d'Espanya".

Igualment, el mitjà local 'Viu Molins de Rei' detalla altres episodis polèmics d'Emilio Ramiro. El 12 de març, per exemple, va comparar les dones que avorten amb maltractadors durant el debat sobre l'adhesió al manifest institucional del Dia Internacional de la Dona. Un altre cas que va aixecar més polseguera va ser una altra publicació al Facebook en què a finals de març de 2013 va vincular el PSOE amb els atemptats de l'11-M. L'encara secretari general dels socialistes espanyols, Alfredo Pérez Rubalcaba, va amenaçar d'emprendre accions legals contra el regidor.

stats