Política 08/07/2014

Enric Masip, Núria Picas i 18 esportistes més es mullen pel 9-N en un vídeo

Un dels exjugadors més destacats de l'handbol del Barça i de la selecció espanyola interpreta un seleccionador català que demana un esforç més als jugadors

Ara
1 min

Barcelona"Nois, sé que esteu cansats, que és difícil mantenir la força del principi, quan tot semblava més fàcil. Però alguna vegada heu aconseguit alguna cosa important sense esforç?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Són les paraules d'un seleccionador català imaginari, interpretat per l'exjugador d'handbol Enric Masip –una figura del Barça i de la selecció espanyola–, adreçant-se al vestidor, format per la corredora i ciclista de muntanya Núria Picas –una de les esportistes catalanes que més clarament s'ha posicionat sobre la reivindicació de la independència– i 18 esportistes més de diverses disciplines.

Es tracta d'un vídeo de la sectorial esportiva impulsat per la sectorial d'esports de l'ANC i la la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes per fer campanya per la consulta del 9-N.

"Fora ens respecten, però no ens podem relaxar, ens queda molta feina per fer, però l'hem de fer ara, no podem reservar forces per al final perquè ja hi som [...] la vostra llibertat és la que està en joc", conclou Masip.

stats