NOU PARLAMENT

Enric Millo serà el portaveu del grup parlamentari del Partit Popular

Jordi Cornet, secretari general del partit i cap de campanya dels conservadors, serà el candidat a la mesa del Parlament

Enric Millo serà el pròxim portaveu del PP de Catalunya al Parlament en substitució de Dolors Montserrat. La líder del PP català i presidenta del grup parlamentari, Alicia Sánchez-Camacho, ha anunciat aquest dimecres als seus diputats en una dinar-reunió quins càrrecs ocuparan en aquesta IX legislatura al Parlament. María Llanos de Luna, que era número tres a les llistes per Barcelona, serà la portaveu adjunta del grup parlamentari.

Així ho han explicat fonts del PP català. Encara amb les negociacions obertes sobre la composició de la mesa del Parlament, si el PP català tingués un lloc a la mesa aquest seria per Jordi Cornet. Un dels altres càrrecs és el de secretari de grup parlamentari que ocuparia Pere Calbó. La seva tasca és organitzar i coordinar els diputats. Així mateix, els presidents de les comissions del PP català seran Dolors Montserrat, Rafa Luna i Dolors López.

Les persones que ocuparan els càrrecs de portaveus i de la mesa al Parlament signifiquen una renovació del 100% d'aquests càrrecs. En la passada legislatura, Rafa Luna va ser el secretari quart de la mesa del Parlament, Montserrat va ser la portaveu parlamentària i Jordi Llobet, portaveu adjunt del PPC al Parlament.

Més continguts de