DESPRÉS DEL 20-N
Política 29/11/2011

Millo renuncia a l'acta de diputat al Congrés i seguirà com a portaveu del PP al Parlament

La dirigent gironina Concepció Veray representarà la demarcació a Madrid

Sara González
1 min

BarcelonaEnric Millo seguirà sent portaveu del PP al Parlament. El cap de llista dels populars per Girona renunciarà al seu escó de diputat al Congrés per quedar-se a Catalunya i serà la número dos, la gironina Concepció Veray, la representant de la demarcació a Madrid. La presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha assegurat que després del 20-N el paper dels populars catalans és “clau” i que per això és “prioritària” la tasca de Millo al Parlament.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La líder popular ha afirmat que la decisió ha estat presa aquesta tarda per unanimitat pel comitè de direcció del PP, i ha destacat el “sacrifici” i la “generositat” del cap de llista per Girona. “El grup parlamentari tindrà un pes fonamental en la interlocució entre CiU i Mariano Rajoy”, ha dit Camacho, que ha afegit que l'oposició del PP català seguirà sent “responsable, crítica i constructiva”.

Camacho ha anunciat que en els propers dies el PP de Catalunya haurà de prendre noves decisions pel pes que tindrà el partit al futur govern de Mariano Rajoy.

stats