TRICENTENARI
Política 11/01/2014

El PP afirma que "el tricentenari servirà per accentuar la divisió entre catalans i entre catalans i espanyols"

Millo reclama al PSC que es "mantingui fort", al costat dels populars, en contra de la sol·licitud al Congrés per realitzar la consulta

Acn/ara
1 min
El portaveu del PP, Enric Millo / ACN

GironaEl portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, ha criticat durament el cost dels actes de celebració del Tricentenari de 1714 que ha arrencat aquest dissabte a Lleida. Millo ha subratllat que "no entén" com el Govern ha decidit dedicar "milions d'euros" a la celebració de l'efemèride. "Seria molt més necessari que aquests diners es destinessin a fins socials", ha lamentat. En aquest sentit, el portaveu dels populars catalans també ha demanat al Govern que deixi de "manipular" la història amb finalitats partidistes i ha subratllat igualment que "el tricentenari servirà per accentuar la divisió entre catalans i entre catalans i la resta d'espanyols".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, ha reclamat al PSC que es mantingui "ferm i unit", al costat del PP, en contra de la demanda de traspàs de competències per realitzar el referèndum sobiranista. ""Si ERC i CiU han decidit saltar-se aquest principi tan important, del que ens hem dotat tots, el que hauria de fer el PSC és mantenir-se unit per defensar el projecte comú que és Catalunya a Espanya", ha insistit.

stats