DRET A DECIDIR
Política 27/03/2013

Enric Millo: “La independència avui seria condemnar tres o quatre generacions de catalans a la pobresa absoluta”

El portaveu del PPC al Parlament diu a TV3 que "condicionar" l'acció de govern a la data de la consulta seria "un frau als ciutadans"

Ara
1 min
El portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, a 'Els matins' de TV3

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, afirma que "la independència avui seria condemnar tres o quatre generacions de catalans a la pobresa absoluta". En declaracions a 'Els matins' de TV3, Millo ha fixat la prioritat a sortir de la crisi i ha lamentat que mentre a Espanya "tenim un govern només concentrat en això", a Catalunya "només es pensa en la consulta", ha dit. En aquesta línia ha remarcat que "condicionar" l'acció de govern a la data de la consulta seria "un frau als ciutadans", i ha lamentat el "bucle diabòlic" en què han entrat CiU i ERC per "culpa" de la data de la consulta. "El Govern hi és per governar, no per embolicar la troca", ha sentenciat Millo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu dels populars també ha negat l'ofec econòmic d'Espanya vers Catalunya i ha dit que, "tot al contrari", l'Estat "ens ha deixat" 11.700 milions d'euros de forma "extraordinària", i ha apuntat que la situació sota mínims en què es troben les arques catalanes "només" és "culpa" de la "mala gestió feta aquí". En aquesta línia, ha advertit que, amb la independència, Catalunya "hauria d'assumir part del deute espanyol i el pagament de la nòmina dels aturats i de les pensions", una situació que encara faria més insostenible la sobirania financera catalana.

stats