ONZE DE SETEMBRE
Política 22/09/2013

Millo compara l'apologia de l'odi dels grups feixistes amb la que detecta a webs de la Generalitat

El dirigent del PP defensa que no s'il·legalitzen organitzacions ultres perquè els seus militants actuen a títol individual quan agredeixen, tot i el suport que després reben a internet

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del PP, Enric Millo, ha comparat aquest diumenge a 'L'entrevista del diumenge', del 324, l'apologia de l'odi que fan determinats grups feixistes en els seus llocs web amb algunes pàgines web del Govern "que expliquen coses que fan posar els pèls de punta". El dirigent popular ha justificat primer que no s'il·legalitzin grups ultres com els que van atacar la Delegació de la Generalitat a Madrid l'Onze de Setembre, ja que entén que una cosa és perseguir "persones que actuen com a delinqüents" a títol individual, i una altra és il·legalitzar organitzacions que "formalment compleixen els requisits legals per actuar com a tals". "Il·legalitzar tota una organització ha d'estar jurídicament fonamentat", ha afegit Millo, que ha recordat que després de la Diada alguns independentistes van cremar també una bandera espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest punt, el presentador del programa, Joan Carles Peris, li ha recordat que les webs de les organitzacions "alimenten i justifiquen aquest tipus de mesures" i, per tant, els feixistes no actuen per lliure, sinó amb el suport de tota l'organització. "Jo veig a vegades determinades pàgines web del Govern que diuen coses de la resta d'Espanya que podrien ser considerades fora de l'estricte marc legal", ha respost immediatament Millo, que ha afegit: "Webs de la Generalitat que expliquen coses que fan posar els pèls de punta".

stats