Política 05/04/2017

Enxampen l'exalcalde de Llavaneres armat prop del pis del treballador a qui va fer mòbing

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va sorprendre Bernat Graupera, que duia la cara tapada, amb dos ganivets i un esprai de pebre de defensa

Ara
1 min
L'exalcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, en una imatge d'arxiu

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van enxampar dilluns l'exalcalde de Sant Andreu de Llavaneres Bernat Graupera armat a l'aparcament del treballador municipal a qui va fer mòbing uns anys enrere. Una patrulla del cos de seguretat del districte de Gràcia el va identificar al carrer de Sardenya de Barcelona, donada la seva actitud "sospitosa". Duia un passamuntanyes i anava armat amb dos ganivets i un esprai de defensa personal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la detenció, un veí -que va resultar ser la mateixa víctima d'assetjament- el va reconèixer com el seu botxí i li va interposar una denúncia a comissaria. Segons apunta l'agència Efe, Graupera no tenia intenció de fer-li mal sinó de punxar-li les rodes del cotxe. L'implicat ha explicat, però, que no pretenia fer mal a ningú.

L'exalcalde del municipi maresmenc va ser condemnat el 2014 a 13 mesos de presó per un cas de mòbing a aquest treballador de l'àrea d'Urbanisme del consistori. Segons el jutge, Graupera el va "apartar" de la feina el treballador amb voluntat de "degradar-lo moralment".

haver pressionat el treballador perquè retirés la denúncia

stats