Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Ernest Benach aposta per Oriol Junqueras com a nou president d'ERC

L'expresident del Parlament creu que l'única fórmula per millorar el partit és la “renovació total i absoluta” i que “cap de les persones a l'actual direcció ha de ser al davant” del nou projecte

Un altre destacat dirigent d'ERC, Ernest Benach, sí que ha volgut apostar per un candidat per dirigir el nou projecte del partit. "És obvi que Oriol Junqueras representa la renovació”, ha dit Benach en una entrevista a RAC1, que creu que “l'estructura actual ha arribat fins aquí i ara toca una altra gent". L'expresident del Parlament creu que l'única fórmula per millorar el partit és la “renovació total i absoluta”.

“Cap de les persones a l'actual direcció ha de ser al davant”, ha explicat, i ha esmentat directament l'actual president en funcions, Joan Puigcercós, de qui ha dit que “ni es pot plantejar”, després dels resultats de diumenge, tornar a presentar-se a unes eleccions a la presidència de la Generalitat. "La unitat només serà possible si els que fins ara han estat a l'aparell entenen que el seu paper històric és ara deixar pas", ha reblat Benach.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT