POLÍTICA
Política 25/05/2011

Ernest Benach aposta per Oriol Junqueras com a nou president d'ERC

L'expresident del Parlament creu que l'única fórmula per millorar el partit és la “renovació total i absoluta” i que “cap de les persones a l'actual direcció ha de ser al davant” del nou projecte

Redacció
1 min
Ernest Benach, en una fotografia d'arxiu

BarcelonaUn altre destacat dirigent d'ERC, Ernest Benach, sí que ha volgut apostar per un candidat per dirigir el nou projecte del partit. "És obvi que Oriol Junqueras representa la renovació”, ha dit Benach en una entrevista a RAC1, que creu que “l'estructura actual ha arribat fins aquí i ara toca una altra gent". L'expresident del Parlament creu que l'única fórmula per millorar el partit és la “renovació total i absoluta”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Cap de les persones a l'actual direcció ha de ser al davant”, ha explicat, i ha esmentat directament l'actual president en funcions, Joan Puigcercós, de qui ha dit que “ni es pot plantejar”, després dels resultats de diumenge, tornar a presentar-se a unes eleccions a la presidència de la Generalitat. "La unitat només serà possible si els que fins ara han estat a l'aparell entenen que el seu paper històric és ara deixar pas", ha reblat Benach.

stats