Publicitat
Publicitat

Ernest Maragall: "En la sentència contra la immersió hem d'actuar com un estat"

El diputat del PSC i vicepresident de la Fundació Catalunya Europa continua la seva reivindicació de més "sobirania" per al PSC respecte del PSOE. Es pregunta si el partit serà "capaç de concebre's de nou"

L'exconseller d'Educació del govern de José Montilla i encara diputat del PSC creu que "la reforma de la Constitució ha creat un dèficit democràtic" i que "en la sentència contra la immersió hem d'actuar com un estat, amb fermesa, responsabilitat, unitat i serenitat", amb la seva LEC com a base. Ho defensa en una entrevista a l'ARA.

Mentre Carme Chacón és confirmada com a candidata del PSC per al 20-N i Àngel Ros anuncia que es presentarà per ser primer secretari del partit, Ernest Maragall continua la seva batalla pel grup propi al Congrés.

La setmana passada, Montilla li recomanava posar-se ulleres perquè l'exconseller havia dit que els diputats del PSC a Madrid no es veuen. "El millor de la resposta de Montilla és que demostra que el debat sobre el paper del PSC a Madrid és real", remarca. I manté la seva tesi: "Hem d'anar a Madrid com a partit sobirà i amb grup parlamentari propi". Creu que el PSC necessita "concebre's de nou" i pensa que "la pregunta és si serà capaç de fer-ho".

Podeu llegir l'entrevista a l' ARA PREMIUM.


21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT