ELECCIONS EUROPEES
Política 21/05/2014

Les crítiques d'Aguirre convencen Ernest Maragall que s'ha actuat bé amb Pasqual Maragall

"Esperanza Aguirre, Joan Ferran, Toni Bolaño, Joaquim Coll, Arcadi Espada...no cal dir res més", ha indicat el líder de NECat

Acn
1 min

BarcelonaEl número 2 de la candidatura d'ERC-NECat-Catalunya Sí a les eleccions europees, Ernest Maragall, està més convençut que mai que van actuar correctament diumenge passat en el míting central de campanya. Aleshores, i sense tenir-ho previst, l'expresident de la Generalitat Pasqual Maragall va acudir a l'acte per acompanyar el seu germà, fet que ha generat múltiples crítiques per un suposat "ús electoralista" de la figura del president, malalt d'Alzheimer. L'última, la de la presidenta del PP madrileny, Esperanza Aguirre, que ha acusat ERC de "totalitarisme". "En tinc prou veient la llista de persones que ho critiquen per estar convençut de la nostra decisió", ha explicat aquest dimecres.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una llista que, a més d'Esperanza Aguirre, inclou diverses persones de l'òrbita del PSC. "Esperanza Aguirre, Joan Ferran, Toni Bolaño, Joaquim Coll, Arcadi Espada... no cal dir res més", ha expressat Maragall. El president de NECat no ha volgut fer cap més referència a aquesta qüestió i ha recordat que la mateixa Diana Garrigosa, dona de l'expresident, ja va aclarir tot el que s'havia d'aclarir.

stats