Política 02/07/2019

Errejón ofereix a Ciutadans suport perquè governi amb el PSOE a la comunitat sense Més Madrid al govern

A Múrcia, Vox amenaça amb no donar suport al candidat del PP a la investidura

G.a.
1 min
L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, i el candidat a la presidència de la Comunitat, Íñigo Errejón, en una imatge d'arxiu

MadridSi Ciutadans no vol haver de pagar el preu de pactar el programa amb Vox per formar un govern de dretes a la Comunitat de Madrid, té una alternativa. El líder de Més Madrid, Íñigo Errejón, ha ofert el seu suport a un govern alternatiu de Cs i PSOE encara que el seu partit no hi participi. "Si l'obstacle és la presència de Més Madrid a aquest govern, pagarem sense problema aquest preu", ha dit Errejón al seu Twitter, on també ha recordat que "només tres vots de Ciutadans poden fer un govern alternatiu al PP després de 25 anys i no cedir al xantatge de Vox".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per donar suport als governs del PP i Cs a Múrcia i Madrid, Vox ha demanat firmar un programa conjunt entre els tres partits que obri la porta a retallades de drets a immigrants sense papers i als col·lectius LGTBI. Els populars s'han mostrat receptius a negociar aquests punts, però Cs s'hi nega. A Múrcia, de fet, s'espera que Vox voti avui en contra de la investidura del popular Fernando López Miras com a resposta a la negativa de Cs a firmar un pacte a tres, segons ha informat 'El Mundo'.

stats