Política 04/02/2017

Errejón reivindica el "tàndem" amb Iglesias mentre aquest el critica

El secretari general de Podem creu que el seu número dos vol "assemblar-se als partits de sempre"

Ara / Agències
1 min
Errejón penja un cartell que reivindica el tàndem amb Iglesias / EFE

MadridEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha presentat aquest dissabte la seva candidatura al consell ciutadà com la que "més s'assembla a Espanya" i que representa la veritable "transversalitat", enfront dels que creuen que significa "assemblar-se als partits i als polítics de sempre", en una crítica velada al secretari polític del partit, Íñigo Errejón.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Us demano que voteu aquest equip perquè necessitem un Podem transversal, que s'assembli al nostre país i a la gent del nostre país, no als polítics vells i als partits vells", ha dit Iglesias en la presentació de la seva candidatura 'Podem per a totes', que ha tingut lloc a la Fundació Diario Madrid davant unes 200 persones.

Gairebé a la mateixa hora i a poc més de 300 metres, Errejón presentava la seva candidatura alternativa, 'Recuperar la il·lusió'. Errejón ha demanat a tots els seus companys que no distreguin el debat sobre el rumb polític que ha de tenir la formació habitada amb una discussió de cares, i ha vinculat la fortalesa del partit al "tàndem" que junts formen ell i Pablo Iglesias.

"Som amics, som companys, seguirem junts passi el que passi", ha dit Errejón en la presentació de la seva candidatura per l'assemblea ciutadana del cap de setmana que ve.

Rebut al crit de "Sí que es pot!" i "Pablo!, Pablo!", Iglesias ha defensat que Podem necessita "gent valenta que assenyali la veritat" i ha posat èmfasi en el fet que la seva candidatura és la que garanteix que "la majoria s'imposi sobre els oligarques".

stats