Política 11/11/2016

Errejón es va reunir en secret amb Sáenz de Santamaría dijous a la Moncloa

La trobada s'emmarca en al roda de contactes amb els diferents portaveus al Congrés

Ara
1 min
El portaveu de Podem al Congrés, Íñigo Errejón. EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol i nova ministra d'Administracions Territorials, Soraya Sáenz de Santamaría, es va reunir dijous amb el portaveu de Podem al Congrés, Íñigo Errejón, a la Moncloa, segons ha avançat El Independiente. La trobada no figurava en l'agenda pública del número dos del partit lila i, d'acord amb fonts del partit lila, s'emmarca en al roda de contactes que està fent Santamaría amb els diferents portaveus parlamentaris.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els diferents assumptes que es van posar sobre la taula són l'aprovació del sostre de despesa -que el govern espanyol vol aprovar durant la segona quinzena de novembre-, els pressupostos generals de l'Estat pel 2017 i els possibles pactes durant la legislatura, segons han indicat a Europa Press fonts parlamentàries.

Mariano Rajoy insisteix que la majoria de pactes hauran de ser entre Ciutadans i el PSOE, però ha inclòs Podem en la roda de contactes. "Els telèfons sonaran molt aquesta legislatura", ha assenyalat aquest divendres durant la roda de premsa posterior al consell de ministres el nou portaveu de l'executiu, Íñigo Méndez de Vigo.

stats