Política 02/10/2019

Errejón recull signatures per si decideix presentar una llista a Barcelona el 10-N

Albiach ha tornat a tancar la porta a aliar-se amb el líder de Més País

Ara
1 min
Errejón recull signatures per si decideix presentar una llista a Barcelona el 10-N

BarcelonaLa candidatura d'Íñigo Errejón ha començat a recollir signatures per una llista de Més País a Barcelona per si finalment decideix presentar-la al 10-N. Segons ha avançat 'El Periódico' i han confirmat a l'ACN fonts de Més País, el comitè electoral encara no ha decidit si es presenta o no, però s'estan recollint signatures per si, arribat el moment, Errejón opta per fer aquest pas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La recollida de signatures és necessària per presentar-se a les eleccions al Congrés i al Senat, i cal que la candidatura compti amb, almenys, la signatura de l'1% dels inscrits al cens electoral de la circumscripció.

Fins ara, la nova aposta d'Íñigo Errejón no ha comptat amb el suport dels comuns. La direcció de Catalunya en Comú ha criticat el pas que ha fet el líder de Més País, i aquest matí la diputada Jéssica Albiach ha explicat que no troba necessari que es presenti una candidatura d'Errejón a Catalunya. D'altra banda, Podem i Equo han descartat aliar-se amb Més País i també hi ha tancat la porta el corrent federalista dels comuns. De moment, un dels noms que hi ha sobre la taula per formar part d'una candidatura de Més País a Barcelona és el de l'exdiputat i exregidor Raimundo Viejo.

stats