Política 14/06/2011

Escridassen Gallardón mentre passeja el seu gos

Un grup de persones protesten perquè es prohibeix fer festes a la plaça de Chueca de Madrid durant les festes de l'Orgull

Efe
1 min

MadridL'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, va tenir anit una mala estona mentre passejava el seu gos amb la seva dona. A la porta de casa seva es va trobar que un grup de persones l'esperaven per increpar-lo recriminant-li la prohibició de fer festes a la plaça de Chueca durant les festes de l'Orgull gai. Els concentrats el van escridassar amb crits de "fora, fora" o "no ens representes". L'alcalde madrileny només va poder demanar que cedissin les protestes perquè "aquí viuen la meva dona i els meus fills", però la tensió va créixer i es va veure obligat a tornar a casa seva.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'origen del problema és l'ordenança de soroll, que prohibeix expressament que es facin esdeveniments a una distància inferior a 150 metres de centres sociosanitaris, cosa que afecta a la plaça de Chueca perquè hi ha una residència de gent gran.

Mentrestant, la delegada del govern espanyol a Madrid, Dolores Carrión, ha explicat que s'estudiaran les imatges gravades per identificar els protagonistes d'aquesta acció. La policia disposa d'una càmera de videovigilància permanent a la zona i a més hi ha nombroses imatges dels fets a les xarxes socials.

stats