POLÍTICA
Política 13/05/2013

Ramon Espadaler considera "temerari" vincular l'expulsió de Ziani amb el sobiranisme

El conseller de l'Interior explica que no té prou informació per afirmar que hi hagi motius polítics darrere aquest cas, tal com ha denunciat CDC

Acn
1 min
La població empadronada a Catalunya cau un 0,3% Espadaler defensa el cos dels Mossos davant els atacs de l'Estat

BarcelonaEl conseller de l'Interior i president del consell nacional d'UDC, Ramon Espadaler, ha desvinculat aquest dilluns l'ordre d'expulsió de Noureddin Ziani dels motius polítics que sí que ha denunciat CDC. "Amb la informació que en tinc, seria temerari per part meva dir que aquesta proposta d'expulsió té la raó de ser del sobiranisme", ha opinat Espadaler en declaracions a La Xarxa, on ha afegit que si realment fos així, seria un "episodi greu". "Però amb la informació que jo tinc no estic en condicions de confirmar que la raó sigui el sobiranisme", ha insistit el conseller, que ho ha atribuït a "qüestions d'intel·ligència d'altres països".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller d'Agricultura i secretari general d'Unió, Josep Maria Pelegrí, tampoc ha volgut vincular una cosa amb l'altra. Després de la reunió del comitè de govern d'UDC, Pelegrí s'ha limitat a dir que una persona no pot ser expulsada d'un país per ser sobiranista, però ha apuntat que no té constància de l'informe del CNI i que CDC "deu tenir més informació" que ell per afirmar que els motius són polítics.

stats