Política 13/05/2014

La dona implicada en el cas Navarro hauria discutit amb ell fa anys per una senyera bruta

Espadaler diu que la suposada agressora reconeix els insults però nega haver colpejat Navarro. El líder del PSC va preguntar a la dona si s'havia "pres la pastilla" en la discussió

Laura Díaz-roig
2 min

BarcelonaLa dona implicada en el cas Navarro ha admès que el va insultar el 27 d'abril però nega que el colpegés. Reconeix només una empenta i que li va dir "grandíssim fill de puta". Tanmateix, segons el relat de la imputada, aquest insult s'hauria produït després d'haver clavat una empenta al líder del PSC i que ell hagués reaccionat preguntant-li: "Que no t'has pres la pastilla?".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha sabut l'ARA, la conversa o discussió completa hauria estat: "[Després d'una empenta] Navarro, ja has rentat la bandera?". Resposta de Navarro: "I tu, ja t'has pres la pastilla?". Rèplica indignada de la denunciada: "Ets un grandíssim fill de puta".

Tot i que no ha donat tots aquests detalls, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha explicat de manera més genèrica la mecànica de l'incident –segons la versió de la imputada–. En la roda de premsa, el conseller ha dit que aquest matí un familiar de l'atacant –concretament, el gendre– ha contactat amb els Mossos d'Esquadra. Els mateixos familiars estaven sorpresos perquè, fins avui no en sabien res ni ells mateixos, segons han dit a la policia.

Després, la dona, que és una veïna d'Ullastrell de 63 anys, ha prestat declaració a la comissaria de Cerdanyola i només admet que el va insultar, que no el va colpejar. Ha admès que fa anys, quan era alcalde de Terrassa, havia discutit amb ell perquè trobava que la senyera penjada al balcó de l'Ajuntament estava bruta.

L'esposa de Navarro sí que reconeix la implicada

El conseller també ha especificat que Navarro no l'ha pogut reconèixer en les imatges mostrades pels investigadors, i ho ha justificat pel fet que "la va veure només uns segons". La dona de Pere Navarro, en canvi, sí que ha reconegut la implicada.

La imputada va tenir un altre episodi amb una treballadora d'una caixa

Espadaler també ha esmentat que la mateixa dona va tenir un incident amb un empleat d'una sucursal bancària. L'ARA ha pogut saber que una treballadora de l'entitat temps enrere havia denunciat la implicada per haver-la increpat i sacsejat perquè no la volia atendre quan l'oficina ja estava tancada al públic.

stats